zondag 20 september 2020

Ritmeverstoring

 Tijd om meer feiten onder ogen te zien. Alleen 's ochtends spitten gaat niet werken, tenzij ik om acht uur in de tuin sta en het tot aan de lunch volhou. Dat gespit gaat voor weken een soort hoofdbezigheid worden. Helaas, maar het zij zo. Vandaag maar tot 4 gekomen. Twee in de ochtend en twee na eenen, resp. in goed twee uur en krap anderhalf. Toch weer 3,5 uur in de grond gestoken.

 Nadeel is, dat ik me dan zo rond 3 uur weer bij elkaar moet rapen en op iets anders storten. Qua tijd klopt dat voor geen meter. Toch maar om acht uur aan de slag? Werkt in zoverre niet, dat ik dan in feite om zes uur moet opstaan en dan is het tegenwoordig gewoon nog donker. Zeven uur zou ook kunnen als ik na de honden met de koffie de tuin in ga. Behalve dat me dat onzinnig lijkt, is het ook niet bepaald hoe ik mijn ochtenden wil beginnen.

 Ach, we zien wel. Het is gelukkig maar voor een paar weken, zeg drie. Daarna gewoon weer mijn ongebroken middagen. De dagen zoals ze nu in principe verlopen bevallen me wel. Beginnen met honden, koffie en het internet, aan de slag vanaf half tien/tien uur, lunch maken en gebruiken tussen twaalf en twee en dan weer aan de slag tot ergens bij vijven. Enkel de avonden blijven iets onbestemds houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten