woensdag 16 september 2020

Vormgeven

 Nog een aardig eindje gevorderd vandaag. In totaal 1,5 strekkende meter. Wat geëxtrapoleerd uitkomt op een week voor het eerste braakliggende deel omgetoverd is in een mooi strak perceeltje. Onder het spitten en verkruimelen druk bezig geweest met wat ik met die kastoestand aan moet en kan. De leverancier/producent aanspreken is me te ver gezocht. Na wat zoeken tijdens de lunchpauze de directeur van het bedrijf in Cluj gevonden. Dat leek me een beter idee.

 Toen was het een tekst verzinnen die afstand houdt en toch duidelijk weet te maken wat aan de hand is. Dan gaat er een hoop door je heen. Het is verleidelijk om sneren uit te delen, maar daar schiet je weinig mee op. Die hele verkoper zal me ook eigenlijk een worst wezen. Ik wil een offerte die éénduidig is èn overeenkomt met wat ik in mijn hoofd heb. Hoe ze dat regelen, mogen ze zelf uitzoeken.

 Het belangrijkste is, dat ik mijn kas krijg. Het gaat al op het randje worden qua tijdsplanning en misschien moet het straks over de winter heen getild worden. Is allemaal verre van ideaal, maar met lege handen eindigen is het helemaal niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten