zondag 27 september 2020

Rustdag?

 Was dit nou een rust- en hersteldag of is ook het laatste restje tempo en activiteit er vantussen gegaan? Moeilijk om dat op een dag als vandaag uit het losse handje te bepalen. Morgen zal het snel genoeg duidelijk zijn. Voor mijn gevoel schommelt het tussen beide alternatieven heen en weer. En het kan nog beide kanten op. Ik heb zo mijn voorkeur, maar heb vaker dan eens moeten constateren, dat die voorkeur niet automatisch richtinggevend is.

 De regen is voor deze week nog niet uit de lucht. Maar het weer zou enkel de tuin dwars kunnen zitten. Dat is slechts één van de terreinen waarop ik aan de slag kan. De rest is vrijwel allemaal onafhankelijk van het weer voor wat betreft de feitelijk te verrichten handelingen. Maar niet mee bezig zijn en morgen zien waar ik sta.

 Ik duik zometeen in The Room, deel 3. Natuurlijk gisteren al ff geneusd en de eerste indruk was niet verkeerd. Zelfde sfeertekening. Voor de rest zal het vooral goed kijken zijn en iedere afwijking of net tè perfecte vormgeving in de gaten houden voor de verborgen knoppen, hendels, sleutels en wat verder nog te bedenken valt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten