dinsdag 22 september 2020

Actu

 Is er nog iets gebeurd in de wereld terwijl ik aan het spitten was? Weinig schokkends. Het deel van de wereld dat meent overal recht op te hebben, denkt nergens iets voor hoeven te doen en de ander vertelt wat hij of zij moet denken, is er niet kleiner op geworden. Hetzelfde geldt voor de virusbesmettingen. Of we nu al met een tweede golf te maken hebben of die er aan komt, is niet echt duidelijk. Maakt het verschil?

 Ondertussen is duidelijk, dat die 750 miljard Europees geld de problemen, waarvoor ze bedoeld zijn absoluut niet gaan oplossen, want daar worden ze niet voor gebruikt.... 750 miljard door het putje! Het doet bijna pijn. Bij de Sp zijn ze (hierdoor?) wakker geworden en in hun conceptverkiezingsprogramma stellen ze dat de euro onhoudbaar is. Dat al die verschillende economieën niet in één muntsysteen kunnen worden geperst, wordt al vanaf de invoering van de euro geroepen. Maar ach, als het over de balk gooien van 750 miljard al nauwelijks enige reactie teweeg brengt, wat zou zo'n SP'kreet dan doen?

 De presidentsverkiezingen komen eraan in de VS. Toch? Is dit jaar, niet? Ja, ik hou me d'r normaal gesproken niet zo mee bezig. Dit jaar ben ik echter wel benieuwd of de herverkiezing van Trump nog vuurwerk gaat opleveren. En meer nog, wat hij vervolgens met die BLM-flauwekul gaat doen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten