zaterdag 26 september 2020

Omslag

 Definitief of tijdelijk? Volgens de weersvoorspellers eerder een pas op de plaats. Niks geen frisse ochtend met een prachtig blauwe lucht en links en rechts wat nevelslierten. Het is grijs, grauw en lauw en toch ook weer kil maar vooralsnog droog. Ik volg het weer en maak ook een pas op de plaats vandaag. Keuken weer aan de kant voordat het uit de hand loopt. Iets met koken maar vooral toch verder op- en leegruimen.

 Itt de eetkamertafel, die steeds weer volloopt maar een duidelijk maximum kent in de bezetting, blijft het in de keuken maar aanslibben. D'r gaat een hoop in en ook weer uit, maar per saldo neemt het totaal continu toe ipv af. Steeds weer komt een moment dat uitmesten noodzakelijk is om het normale gebruik mogelijk te maken. Lege flessen, volle potten, niet teruggezette pannen, verweesde boodschappen, tuinopbrengsten, etc, etc.

 Tijd om de winterklussen te prioriteren. Eentje daarvan is een voorraadrek in de tussenkelder. Dat scheelt een halve keuken. Kunnen we dansen op het aanrecht. Tot die tijd de zooi andersinds onder de duim zien te houden. Dat vergt creativiteit en dat kost weer tijd. We krijgen onze dag wel om.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten