maandag 28 september 2020

Getwijfel

  Maandag en het voelt niet aan alsof er richting is gekozen voor de rest van de week. Dat wordt weer mooi aan mij overgelaten. Dwarsliggen is de kunst niet. Verantwoordelijkheid nemen voor een goed verloop over een korte of langere periode daar wordt fijntjes voor bedankt. Watjes. Omstandigheden hebben wel wat weg van Nederlandse politici. Ze liggen altijd bij alles dwars tot ze het op hun eigen bordje krijgen en hard opzoek gaan naar iets of iemand om zich achter te verschuilen.

 Herinnert me aan de verkiezingen die hier gisteren waren. Het belangrijkste is de nwe burgemeester van Agnita. Weer de oude, zittende? Een reprise? Of een hele nwe ster aan het firmament. Het zou bekend moeten zijn. Dus Mariana komt ws zo straks met het resultaat. De tam-tam verbindingen werken hier nog steeds optimaal.

 Ik ga mijn dag ouderwets met een zeer overzichtelijk afwas beginnen. Dat lijkt me een uitstekend begin voor een twijfelende dag. Me de bekende weg banen via het huishouden en zien waar dat verder toe leidt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten