zondag 27 september 2020

Kritiek

  Da's een mooie: 'Resort op Thais eiland klaagt man aan wegens negatieve Tripadvisor-recensie'. Nu heb je vaak of eigenlijk meestal erg weinig aan die recensies, maar als eigenaren van besproken zaken ook nog je mening kunnen overrulen èn de politie daaraan meewerkt met een arrestatie, dan kun je ze a. beter niet meer schrijven en b. zijn ze hun waarde helemaal kwijt.

 Het is nou eenmaal een persoonlijke mening en zolang die netjes geformuleerd is en je er geen heksenjacht van maakt, dan snap ik niet wat je er als eigenaar tegen kunt doen. Je doet het dan af, wat je vaak ziet, met een 'Ach, wat vervelend .... "-bla, bla en spreekt de hoop uit, dat je een tweede kans krijgt om aan te tonen dat de betreffende ervaring een uitzondering moet zijn.

 De beste man, een Amerikaan, dat zijn trouwens de grootste zeurkousen, had het over onvriendelijk personeel en het feit, dat hij zich niet welkom voelde. Dat past absoluut niet bij de verhalen van mensen die ik ken en met regelmaat in Thailand vertoeven, maar soit, ieder zijn/haar/het eigen gevoelswereld. Maar dat een politie actie onderneemt vanwege reputatieschade voor het hotel, slaat nergens op. Er zal wel meer aan het handje zijn geweest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten