dinsdag 22 september 2020

Besteld!

 Het heeft wat voeten in de aarde gehad, maar de aanbetaling op de kas is vandaag de deur uit. Nu zien hoe snel en foutloos het allemaal gaat. Zijn ze werkelijk zo goed als de lengte van hun tenen pretendeert of is het enkel verkopers grootspraak?  De klok tikt, we gaan het zien.

 Behalve de vrg of we dit jaar nog aan het opzetten van de constructie toekomen, komt met wat in feite een bouwpakket is een aardig uitdaging deze kant op. Ik heb enkel wat ervaring met een paar IKEA bouwpakketten. Zo éénduidig stel ik het me niet voor. Bovendien hoop ik, dat het niet zo'n gammele zooi is, die in feite door een paar hardboard platen bij elkaar wordt gehouden. Als ik de instruktietekeningen goed heb begrepen zijn de gaten voor schroeven en dergelijke niet voorgeboord. Dat zou niet best zijn. Laat ik hopen, dat ik daar fout zit.

 Ook de opmerking van de directeur van SereTransilvania, dat ik met het glas bestellen beter kan wachten tot de boel in elkaar zit, want soms zijn er dan afwijkingen van 2-3 cm, stemt me niet vrolijk. Ik vrees, dat het nog een hoop passen en meten wordt ipv in elkaar schuiven en vastschroeven. Maar laat het spul eerst maar eens arriveren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten