maandag 28 augustus 2017

Warmlopen

 Zien wat in terugblik van de reeds aangestipte concepten te maken valt. Met z'n tweeën reizen gaat vaak al ten koste van de momenten om gedachten of aantekeningen fatsoenlijk uit te werken. Met z'n zessen gaat wel meer anders cq mis, maar de rust en ruimte voor de schrijverij in ieder geval. Dank de slechtere conditie van de reisgenoten en dus langere nachten en ingelaste siësta's kwamen, naarmate de week vorderde, meer momenten vrij, waar ik gebruik van kon maken, als ik het gewild had. Maar zo 1, 2, 3 op commando gaat het nu ook weer niet. Dus maar zien of er achteraf nog iets van te brouwen valt.

 Zien of we er tijd voor vinden tussen de snel weer tijd opeisende dagelijkse gang van zaken. Misschien moet ik op het moment 'jaarlijks' zeggen. Mariana is net vertrokken voor haar lijdensweg van uren scoren voor het nieuwe schooljaar. Moet al raar lopen, wil dat niet weer op een dagenlang slecht humeur uitdraaien en tranen vanwege de (vermeende) onrechtvaardige behandeling door creatieve toepassing van de regeltjes en procedures. of 1-2'tjes tussen directies en inspectie.

 Ik ga eerst eens kijken wat van de overgebleven jonkies terecht is gekomen en Lady bijvoeren. Die heeft een week op droog brood moeten leven en zag er enigszins concentratiekampachtig uit. De jonkies zullen de ogen open hebben en inmiddels meer weg hebben van hondjes dan vette wormen. Daarna zie ik verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten