donderdag 24 augustus 2017

Feestelijk

 Blote tieten!!! (Nu schieten natuurlijk de pageviews in hoogte ....) Het was ooit uitdagend, pikant, tegen de goede zeden, etc. Inmiddels wekt het meer de indruk, dat ze niet de tijd hebben gehad om alle kledingstukken aan me trekken. Het voegt weinig toe. De vorige keer in de Moulin Rouge had ik dat gevoel minder. Gisteravond in het Lido des te meer.

 Het blijft een groots spektakel, met of zonder bh's en dat begint al ruim voor de show, als je kiest voor het nuttigen van een maaltijd. Niet zo bomvol als in de Moulin maar aardig wat bezette tafels, een hoop kelners, Champagne, wijn, diverse gerechten om uit te kiezen en alles goed verzorgd en nog smakelijk ook. Hebben natuurlijk aardig wat routine en ervaring, maar het is toch het betere cateringwerk. Foie gras (foei, maar lekker) of iets met crab en limoen of gambas en als hoofdgerecht kalf, vis of eendeborst.

 Ondertussen is er een soort voorprogramma en gaande die show werden de mensen, die een verjaardagsmenu besteld hadden verrast met een taart met vuurwerk. Net als bij het programma, dat ons te koop werd aangeboden, terwijl ik er al voor drie had betaald, leek het er ff op dat mijn verjaardagsverrassing ook in de vergetelheid was geraakt. Maar nee. Net voordat de show begon weer het deuntje van ' Happy birthday' en daar kwam het toetje: de chocoladetaart met vuurwerk en kaarsjes. Traantjes aan tafel, applaus van de zaal en de show op de bühne kon beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten