vrijdag 18 augustus 2017

Epi-proloog

 Weinig meer te melden. De dag van morgen in de steigers gezet en of het daardoor komt of niet maar mijn stemming kan het best met 'timide' omschreven worden. Je beëindigt niet ieder dag een zestal levens. Alles tig-keer overdacht vandaag en niet van standpunt veranderd. Ook niet deels of tijdelijk. Ieder kringetje komt uit op hetzelfde punt.

 Het is te hopen, dat de omstandigheden het voornemen niet door een of andere lullige draai weten te dwarsbomen. De tijd ontbreekt om zulks weer te pareren. De boel een week of wat moeten opschuiven zou Katrien in eenzelfde slepende situatie als Sammy kunnen brengen en met de puppies wordt het er ook niet makkelijker op. Nee dus, aub geen ongewenste verstoringen van de plannen voor morgen.

 Ondertussen gaat het leven en de vertrekvoorbereidingen door. Moet iets met de tomaten, bonen en uien. De tuin is weer aan mijn aandacht ontsnapt. Niet handig. Ook opruimen kan geen kwaad, maar zal geen uren kosten. De keuken is niet het normale slagveld. Weinig in bezig geweest. Dat moet na terugkeer toch anders. Weer een voornemen ... Het lijkt wel Oud en Nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten