zondag 13 augustus 2017

Ontdekking

 Een piek is een piek, dat zie je in de grafiek. Maar zonder getal erbij zegt de piek niet zoveel meer dan dat ie uitsteekt boven het mindere. Ineens zie je dan 140 staan. Da's het record tot op heden. Hoop dat het een aangename ervaring was. Moet haast wel, anders doe je je geen 140 pagina's van een blog aan, nb een blog zonder plaatjes.

 Tussen tien en middernacht lokale Oost-Eurpese tijd dus minimaal iets van 6 uur eerder ter plekke. Een einde van de werkdag dan wel een lunchervaring afhankelijk van waar het in de States is geweest. NSA? Zou teveel eer zijn. Bovendien neem ik aan, dat ze in dat geval niet zo sukkelig zouden zijn en hun herkomst zouden verdoezelen. Hoewel, als je je boven alles en iedereen verheven voelt ....

 De snelle interventiemacht of misschien wel de Seals zullen onderweg zijn. Wel graag team 6 in dat geval. Als het gebeurt, wil ik ook met alle egards behandeld worden. Het zou in eerste instantie niet eens opvallen met het NAVO-trainingscentrum Cincu op een 20 km afstand zijn straaljagers en heli's in de lucht niks uitzonderlijks. En met de nodige leegstaande huizen kunnen ze na het tijgeren door de weilanden tamelijk onopgemerkt aardig dicht in mijn buurt komen. Mijn advies: Kom uit de richting van Rusland. Vlak, mais en moestuinen tot aan mijn achterdeur. Zet ik de wodka alvast koud. Of moet het iets anders zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten