zondag 13 augustus 2017

Uitbreiden

 In één klap mijn verdwenen pageviews gecompenseerd en teruggekeerd op het vertrouwde 600+ niveau. Voor zolang het duurt dan. Over vier weken ploft het aantal weer net zo hard naar beneden als de voortschrijdende vierwekenstand de activiteit van vannacht uit de boeken streept. Maar iedere volger is er een of te wel alle kleine beetje helpen. Het kan tenslotte niet iedere avond feest zijn. Hoewel je met een per miljard actieve internetgebruikers een heel end zou komen.

 Misschien is het een aardig idee om .... Is ideeën prijsgeven slim? Ik denk het niet. Misschien ga ik het wel doen. Wordt lachen. Zo niet, kan ik het er nog altijd over hebben.

 Ben benieuwd of ik straks met de eigen plek en een nwe Pc meer activiteit herontwikkel op het digitale terrein of dat ik het allemaal wel goed vindt zoals het is. Dat laatste zou jammer zijn en kan ik daarom ook iet echt geloven. Vreemd blijft daarbij wel, dat ik me nu op dat terrein nergens toe weet aan te zetten. Ik geloof het wel en dat voor iemand, die nou niet bepaald van het gelovige soort is.

 Die bekende berg en niet alleen op dit terrein. Het blijft een beetje aanvoelen als de Alpen afgraven met een theelepeltje. Neemt niet weg dat ik de overtuiging houdt dat het kan, als ik maar op de juiste plek graaf. Ik hoef alleen maar die plek te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten