donderdag 17 augustus 2017

Lost

 De tijd glipt me door mijn handen. Ik constateer het zonder er greep op te krijgen. Paling, snot, groene zeep, etc. Ff met de computer aan de slag. Tweemaal digitale doodsangsten uitgestaan en beide keren na een hoop geduw op de aan/uit-kop opgelucht adem kunnen halen. Direct maar werk gemaakt van een kopie van mijn bestanden, dat tenminste willen doen. Bij meer dan 14.000 of zo herkende het programma ze niet. Iets met 'geen eigenschappen'. Bullshit natuurlijk, maar vind maar ff de oorzaak.

 Het is niet zonder reden, dat ik me al tijden niet of nauwelijks tegen de computer aanbemoei. Voor je het weet lijken de dagen uren en ben je weken verder voor het ding de procedures afhandelt op de door jouw gewenste wijze. Een dankbare tijdsbesteding als je het leven verder te weinig aantrekkingskracht vindt hebben om geleefd te worden. Het voorkomt dat je werk maakt van rare ideeën en houdt je van de straat, als je er niks te zoeken hebt. Maar de tijden zijn veranderd.

 Neemt niet weg dat dit probleempje opgelost moest worden. Iets met de manier waarop de externe HD was geformatteerd. 'Foutje' is inmiddels hersteld. Gaat allemaal niet vanzelf en zonder gezoek, dus dat verklaart al die verdwenen uren. Gisteren geen tijd meer gehad om te controleren of deze wijziging ook werkelijk de oorzaak voor het kopieerprobleem was. Dat is natuurlijk de vrg en iedere keer weer afwachten. Misschien vanavond verder.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten