zondag 6 augustus 2017

Speling

 Het is de laatste tijd alsof de dagen oprekken, alsof er meer tijd in een uur zit dan voorheen. Op momenten mn aan het eind van de dag kan ik iets verlorens hebben, zit ik met tijd 'over'. Geen geklaag, simpel constatering. Minder willen geeft ruimte. Prettig, maar misschien toch niet zo gek om de tijd te gebruiken of althans proberen te gebruiken voor al die dingen en dingetjes die ik eigenljk wel zou willen doen en dan hebben we ook nog steeds de categorie die maar blijft slepen. Maar misschien niet te snel te hard optreden. Een beetje genieten van het weer meer en meer onder controle krijgen van mijn leven mag ook wel een keertje.

 Ja, 'controle' schijnt vies te zijn, maar uit ervaring kan ik beamen, dat het als kip zonder kop achter de feiten aan rennen niet de meest stimulerende bezigheidheid in het leven is. En iets van evenwicht tussen willen-moeten-kunnen ontstaat ook niet vanzelf.

 Straks weer een beetje bijsturen, maar vooralsnog de op tempo gekomen ontwikkelingen lekker voort laten draven in, wat toch verdacht veel lijkt op, de gewenste richting. Voorlopig wijzen alle tekenen in de richting van een goed jaar. Zou me bijna al verheugen op Oud en Nieuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten