vrijdag 25 augustus 2017

Vrouws

  Winkelen ... wat zal ik er nog van zeggen? Als je slim bent, doe je dat alleen. Ben je minder slim en geloof je in de mythe van winkelende gezelligheid, dan laat je je op sleeptouw nemen door je vriendin, partner of vrouw. Hou je van uitdagingen of denk je niet genoeg na, raak je gewild of ongewild aan de grenzen van het mogelijke. Winkelen in het gezelschap van drie vrouwen mag rustig zo'n tijdelijke ongesteldheid van de geest genoemd worden.

 Drie elkaar onderling stimulerende ongeleide projectielen die met één paar ogen niet in de gaten zijn te houden. Maar ook met drie paar kijkers hadden de paar uur in Lafayette meer weg van een militaire operatie met verkenners op strategische punten, die oogcontact proberen te houden en met gebaren de richting en vorderingen van de winkelende meute aan elkaar doorgeven.

 En dan nog eigenwijs ook natuurlijk. Is natuurlijk een pleonasme, als je het over vrouwen hebt, maar over de damesmode afdeling lopen met een shop-in-shop-formule en liever buiten van winkel naar winkel rennen voor hetzelfde aanbod van dezelfde bedrijven maar huizen en straten uit elkaar gelegen, terwijl je in Lafayette alles onder een prachtig dak hebt en het buiten regent ..... dan schieten mij ff de woorden te kort. Ik heb maar gewoon dom gekeken en ben ergens iets gaan drinken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten