vrijdag 4 augustus 2017

Uurbeslag

 Nieuw dagritme? Opstaan, honden, ontbijt, blog & koffie, afwas, lunch, siësta ... dag voorbij. Als dat het wordt waar ik het mee moet doen cq ga doen, dan mag ik wel 80% van wat ik in mijn hoofd heb wegstrepen. Lijkt me niet de bedoeling. Nu is de afwas geen dagelijkse bezigheid, maar toch. Eén ding per dag is wel erg karig. Afgelopen dagen keukenactiviteit, vandaag een lel van een afwas ...

 Dat mag wel wat strakker aangepakt worden. Iets met tijdslimieten. Accuut gaat zo ongeveer mijn hele alles in de contramine. Nou, nou, nou. Zelfs als het reëel zou zijn, wat me een jaar of tien en meer te vroeg lijkt, dan toch maar proberen om iets efficiënter met mijn tijd om te gaan. Alles in ene achter elkaar in dagelijkse episoden ipv naast, samen en door elkaar komt tamelijk bejaard op me over.

 We hebben de avond natuurlijk nog, maar die schiet al jaren niet op qua regelmatige activiteit. Zelfs het lezen ligt alweer mndn op z'n gat. Maar niet wanhopen en stug doormodderen, dat lijkt toch de enige methode die (bij mij) werkt. Ik wentel me duidelijk niet zelfgenoegzaam in de prille tevredenheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten