dinsdag 8 augustus 2017

Uitlokken?

 De afgelopen dagen, nav de trip naar Parijs, verder vooruit gekeken qua reisactiviteiten naar volgende jaar. Het bezoekje aan Utrecht hadden we al verder naar het einde van de zomer geschoven. Als iedereen zijn of haar vakantie op dezelfde momenten blijft plannen, lopen wij ze op die manier in ieder geval niet weer mis. Maar Utrecht is niet echt vakantie en vakantie hebben we ons die jaar niet gegund. Iets in te halen dus? Nou, nee. Het voelt wel alsof we volgende jaar iets meer mogen.

 Lekker gevoel is dat. Het mag niet verbazen, dat we daarvoor onze blik naar de evenaar richten. De ervaring van vorig jaar is zo goed bevallen, dat dat nauwelijks in woorden is te vatten. Maar geen twee plekken meer. Te onrustig. En gezien het prijskaartje is een onderdeel van de vrg ook hoelang genoten gaat worden van de tropische zon en bijpassende luxe.

 We zijn nog niet zover dat we 2-3 mndn er tussenuit kunnen. Het moet in Mariana's voorjaarsvakantie. Tien dagen tot maximaal twee weken. Maar waarheen? Terug naar de Seychellen? Mauritius proberen? Of gaan we voor iets groters in de vorm van Madagascar? Of toch heel stiekum hopen dat we ons de Maldiven gunnen?

 Dit klinkt afschuwelijk decadent. Is het ook. Maar het zou kunnen. En wat telt zwaarder? Het niet doen en er straks spijt van hebben of het wel doen en straks misschien die Lei ff vast moeten houden, voordat je 'm uitgeeft? Ik denk, dat ik het wel weet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten