vrijdag 18 augustus 2017

Nachtgebeuren

 Een gewelddadige nacht. Een hoop lopen slopen mn huizen. Zou na de ervaring van gisteravond niet direct bedenken dat er een hoop af te reageren valt of anders zou moeten. Je droomwereld altijd begrijpen is ook een beetje veel gevraagd. Ik kan bij volle bewustzijn al zoveel onzin bij elkaar bedenken, dat de onnavolgbaarheid van dromen me niet zou moeten verbazen.

 Weer als een blok in slaap gevalen. Iets wat tegenwoordig met regelmaat gebeurd. Om drie uur wakker door een blafpartij van de honden. Iets gaf me direct het idee, dat het niet het normale reageren op andere honden of passerende voorbijgangers was. Moest daarbij aan een kat denken. Of Sissi of bezoek van de buren. Even getwijfeld of ik zou gaan kijken, maar het was ineens weer zo stil, dat ik dat maar heb gelaten.

 Binnenshuis worden de katten met rust gelaten, maar zo gauw ze op de binnenplaats lopen en vooral als ze rennen, dan is het interessant speelgoed en duiken de honden er achter aan. Dus toen vanochtend alleen Snoepie voor de slaapkamerdeur zat te wachten, was het "Ai, ai, een probleem". Pro forma nog ff door de andere kamers gelopen maar geen enthousiaste ochtendbegroeting van Sissi. Aangekleed en naar buiten, voorbereid op het ergste. Behalve de resten van wat een paars baddereendje is geweest, was er niks te vinden. Daarvoor hoorde ik gemiauw! Pffffff. Dus toch Sissi, maar de dame had zonder ladder de zolder weten te bereiken. Da's dus nog eens goed afgelopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten