donderdag 24 augustus 2017

Afdruksels

 Foto's maken van het spektakel was verboden. Voor de show werd daar niet zo moeilijk over gedaan. Desalniettemin liepen er zeker 4 fotogravinnen rond om  plaatjes te schieten, die je aansluitend dan kunt kopen. Van onze groep waren er dik in de twintig foto's, toen weer een andere dame een minuut of twintig later het resultaat kwam aanbieden. Wij mochten kiezen.

 Als de anderen vooraf geweten hadden, wat de dingen moesten kosten, zouden ze dan terughoudender geweest zijn in hun selectie? Twee tientje per afdruk!! Daar kun je d'r wel een paar voor weggooien, als je niet alles gesleten krijgt. Ze had een goeie aan ons en, of het een extraatje was, weet ik niet, maar ze beloofde het totale overzicht op een usb-stick te zetten en ons die later te geven.

 Na de daverende show bleek ook hier weer, dat al een stel foto's in de prijs waren inbegrepen. Of we nog interesse hadden om wat kiekjes meer te selecteren..... Dat was natuurlijk het meest interessante voor hen. Ik heb me laten uitbetalen. Een druppel op een gloeiende plaat qua kosten van de avond, maar daar kunnen we toch weer een paar keer van op een terras hangen, zelfs op de Champs d'Elysee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten