donderdag 10 augustus 2017

Smidse

 Kwestie van prioriteiten. Na de cardioloog, huisarts en soort van fysiotherapeut nu ook een tandarts gevonden. Laatste controle is in Frankrijk geweest en niet kort voor vertrek. En was het niet dat volgens mij iets niet is zoals het zou moeten zijn, had het ws nog wel een tijdje geduurd, voordat ik me aan een vreemde tandarts had bloot gesteld.

 Een vulling moet aangevuld of vernieuwd worden en het kan sowieso geen kwaad om de boel te controleren en schoon te maken. Eerst maar eens zien wat men hier normaal vindt. In Frankrijk kreeg ik steeds weer verbaasde blikken, als ik enkel voor controle een afspraak wilde. Naar de tandarts ga je daar alleen als het nodig is cq vanalles gevuld of getrokken moet worden.

 De laatste ingreep aan mijn gebit is nog in Utrecht gedaan. Jaren nadat ik die stad voor Frankrijk had verlaten. Ondanks mijn adreswijziging hebben ze me daar nooit uitgeschreven. In plaats daarvan stuurden ze me de herinnering voor de halfjaarlijkse controle naar Le Chalard. Dat ik daar niks mee deed, was bijkbaar niet van belang. Natuurlijk wel direct botor bij de vis, maar dat zal hier niet anders zijn. Dat ze plaats hadden of maakten was wel erg prettig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten