zaterdag 19 augustus 2017

Voortvarend

 Koffer pakken en wegwezen. Eigenlijk ben ik er klaar voor. Moet ik al die 'kleine' praktische dingetjes ff vergeten. Vrees dat dit meer een neiging tot weglopen is, dan werkelijke reisbereidheid. Neemt niet weg, dat ik met regelmaat met meer stress in het lijf rondloop vanwege alles, waarvan ik vind dat het voor vertrek nog zou moeten. Deels valt er minder te doen, maar deels is het ook zeker de ontbrekende behoefte om het huis aan de kant te hebben voor vertrek. Vijf dagen afwezigheid zijn niet voldoende om die ruim- en poetsneiging op te wekken? Wie weet?

 Ik heb ook nog gewoon twee dagen te gaan, dus nog tijd tot mijn beschikking als geen rare, ongeplande of niet gewenste dingen gebeuren. Genoeg tijd om wat moet gebeuren met één hand op de rug af te handelen. Was opvouwen, koffer vullen, keuken aan de kant .... en dan is het pas vanmiddag en dus echt tijd over. Dan vergeet ik wel de tuin weer.

 Tijd, die je zou moeten kunnen opsparen voor die vele andere momenten, waarop je tijd tekort komt. Voorlopig zitten dat soort momenten volgens mij niet in de pijplijn. Of ik dat ff wil registreren als zijnde de zoveelste positieve draai in mijn dagelijkse gang van zaken? Nog ff en ik klaag over hoe gewoontjes alles wel niet is! Wedje maken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten