zondag 20 augustus 2017

Verdwenen

 Laat ik een slag om de arm houden. Een kleintje, maar toch, voor het geval dat ik iets stoms heb uitgehaald en me dat niet herinner. Met 99,8% zekerheid kan ik concluderen, dat de broek niet in Coves is. Niet in 13, niet in 24. Waar het ding dan wel is en/of wat er mee gebeurd is, zal met dezelfde zekerheid voor altijd in het ongewisse blijven. Ik zal er mee moeten leren leven, dat broeken zomaar in het niets kunnen verdwijnen. Hoop dat het voorbeeld niet teveel navolging krijgt. Kleren kopen is niet mijn hobby, de huidige mode niet mijn smaak en aan de zg tijdloze variant ben ik nog niet toe.

 Moet ik nu concuderen dat het personeel in Utrecht het ding achterover heeft gedrukt? Was niks bijzonders aan. Eigenlijk zelfs altijd een miskoop gebleven. Tè levendig lichtblauwe broek, die net iets te netjes was voor dagelijks gebruik. Hilfiger, volgens mij. Ooit gelezen, dat dat voor het deel van het volk was, dat geen smaak had. Niet iets om je vrijwillig mee te verrijken. Ook niet als het gratis voor het grijpen hangt.

 Kan me trouwens niet vinden in het idee, dat het ding gejat is. Vraag is echter: Wat dan? Ergens achter? Kan nauwelijks. Onder? Idem dito. In? Zou niet weten, waarin ik nog niet gekeken heb. Het is ook geen jas, die je bij goed weer ergens vergeet. Een broek trek je uit dan wel verwissel je alleen thuis of in een paskamer. Ik maak er geen gewoonte van om met broek het huis te verlaten en zonder terug te keren. Dan dus toch die lange vingers??? Anders moet ie hier wel op een erg bizarre plek opduiken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten