donderdag 10 augustus 2017

Stelletje

 Het bestaan ervan is me nooit eerder opgevallen. Honden hebben blijkbaar ook relatiebanden. De moeder van Prada wordt al weken vergezeld van een andere hond. Reu, herdersachtigkop, slag kleiner, ranker lijf en niet van die vreemd verlaagde achterpoten. Een mix, zoals alles wat hier rondloopt. De dame is bepaald kieskeurig en overheersend in haar gedrag. Ze accepteerd lang niet iedere hond in haar buurt en andere teven worden steevast op hun nummer gezet. Maar met deze man kan ze het blijkaar goed vinden

 Bij ons thuis zouden ze zeggen, dat zij 'de broek aan heeft'. Hij volgt haar. Laat haar eerst eten. Etc. Maar tussendoor zoeken ze steeds weer elkaars nabijheid en geeft de een de ander in het voorbijgaan een lik over zijn/haar neus. 's Morgens duiken ze samen ergens vandaan op als ik met Prada en Flokkie ga lopen en steeds vaker gebeurd het, dat ze ergens op de terugweg afhaken en samen achterblijven. Mevrouw loopt niet meer zo kwiek met haar bolle buik.

 Toch kan ik me niet herinneren hem gezien te hebben toen de moeder weer loops was en oa gedekt is door Flokkie (dat worden van die hopeloos harig mormels vol klitten). We zullen het gauw weten. De dame loopt in haar laatste week, als ik me niet vergis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten