donderdag 10 augustus 2017

Spaanders

 Foute boel. Lekker foute boel. Kan dat? Ja, dat kan. Zin om dat te delen? Nee. Hoewel, een beetje hinten kan natuurlijk nooit kwaad. Het maakt de boel snel groter dan het is geweest. Extra lol, zonder er speciaal moeite voor hoeven te doen. Waar je via een tandarts niet in verwikkeld kunt raken. Er was nb volgens haar niks te zien. Maar je laat je als tandarts natuurlijk niet voor één gat vangen.

 Hup foto maken. Natuurlijk niet in Agnita. Sibiu had ook morgen of volgende week gekund, maar wat je gehad hebt, heb je gehad. Begin ik het accuut aanpakken van van zaken zoals ze vallen te omarmen? Zo'n vaart loopt het niet. Morgen echter al afspraken staan mbt de Peugeot en volgende week wil ik mijn handen waar mogelijk vrij hebben.

 Een en een is twee en zo belandt je in Sibiu. Zo'n röntgenplaatje van je tanden is de wereld niet, dus direct weer terug? Nou nee, dan had ik Mariana thuis moeten laten. Etenstijd, dus restaurantbezoek. Jules. Alweer een tijdje niet geweest. Een hoop keuze heeft zo z'n nadelen. Aansluitend huiswaarts en het was zo'n dag, waarop je dat glaasje extra wel voelde hangen. Enigszis schuldbewust maar verder zonder problemen naar huis gereden en daar het verhaal mooi afgerond uit eigen produktie.

 Mariana direct bij huiskomst op bed in slaap gevallen. Dagen kunnen slopender zijn, dan je in de gaten hebt. Ik nip verder en hoop met de honden netjes rechtop en rechtdoor te lopen. Dip, dip, dip, dip. Zo'n gemiste siësta hakte er behoorlijk in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten