zaterdag 17 juni 2017

Zwalken

 Twee aftakelende trouwe honden op een regenachtige dag. Er zijn stimulerendere combi's denkbaar. Nog wel iets gedaan, maar ik merk dat ik moeite heb om mijn hoofd erbij te houden. Dierenarts zou na zessen komen. Het is inmiddels na zevenen. Waar houdt 'na zessen' op? Middernacht? Of had ie er normaal gesproken al moeten zijn geweest. Ik ben meer voor de 'normaal gesproken' zienswijze.

 Een overzichtelijke termijn van een paar dagen, max een week waarin zichtbare verbetering moet optreden, is de enige reden, die me nog van een afscheid op korte termijn zou kunnen laten afzien. Sammy zie ik niet meer opknappen. Hij draait zich een beetje met zijn voorpoten in de rondte over de vloer. Het kalmeringsmiddel is blijkbaar uitgewerkt. Katrien komt er misschien nog een keer bovenop. Ik heb haar zien terugkomen binnen 1 à 2 dagen. Zo ja, dan krijgt ze respijt tot de volgende 'aanval'.

 Hoewel 'samen' wel wat heeft, is twee tegelijkertijd misschien wat teveel van het goede. Anderzijds heb je het wel direct gehad. Geen herhaling in een paar weken of mndn. Ik wik en ik weeg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten