dinsdag 13 juni 2017

Bezorgd

 Wachten. Het is niet aan mij besteed. Alleen in het ziekenhuis gaat het me goed af .... als het mezelf betreft. Maar wachten op een leverantie, die 2 weken geleden binnen 24-48 uur geleverd zou worden, is meer dan irritant. Na een hoop gedoe en onduidelijke mailtjes van de webshop, kwam gisteren de mededeling, dat het spul vandaag geleverd zou worden. Natuurlijk wijzen webshop en bezorgdienst naar elkaar als je vrgt naar de oorzaak.

 Maar ook vandaag werkt het niet echt. 'Vandaag' is een redelijk rekkelijk begrip, namelijk ongeveer 12 uur rekruimte. Niet voor twaalven of na twaalven en al helemaal niet tussen 9 en 10 of tussen 15 en 16 of zoiets. Na twee weken er mee bezig zijn vandaag maar niet moeilijk gedaan en mezelf bezig gehouden in afwachting van. Ondertussen werd de ketel opgestookt voor het geval ik vandaag voor nop had zitten duimen draaien. Gelukkig kon die ketel na eenen van het vuur. Pakketje afgeleverd, alle partijen meer of minder tevreden en de volgende keer graag beter.

 Nu nog achter die irritante mailtjes van de webshop aan. Iedere dag minimaal één keer op twee verschillende manieren proberen mij te verleiden tot een volgende aankoop. De ene met een korting van 7% en geldigheid van 1 dag, de ander 5% korting en een geldigheid van 10 dagen. Als je dat nou iedere dag weer doet en dat dus al iets van twee weken lang, dan is het behalve irritant ook bijna komisch. Hou op met die flauwekul.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten