vrijdag 23 juni 2017

Opgroeien

 Gisteren slechts 'humming' in het roddelcircuit, vandaag officieel. Weer een pup uit het nest van Lady ter ziele. In iets van een dag tijd, als ik de beste man mag geloven. Het was me al opgevallen dat het beestje zijn enthousiasme was verloren. Meestal een slecht teken. Maar ik geloof niet, dat men hier veel met zulke tekens doet. Je moet als pup stevig in elkaar zitten en snel door hebben, dat je auto's beter op tijd uit de weg kunt gaan, anders haal je je eerste kaarsje niet.

 Zou nou eigenlijk wel willen weten wat van de drie terecht is gekomen, die op een gegeven moment gewoon verdwenen waren. Kost ws veel te veel uitleg en wekt ws nog meer argwaan. Ik waag het te betwijfelen of ze nog in leven zijn. Ze zullen na de eerste vaccinatie alleen nog een gloeiende spijker op hun neus gehad hebben, iets wat in de ogen van de mensen hier alle kwalen bij pups voorkomt. Vaccineren is inmiddels bewezen ook niet alles.

 En Lady is zeker weten weer drachtig, gezien de heisa met de reuen in de afglopen 2-3 weken. Wat te doen? Weer een nest afwachten, derde week augutus of zo, of toch zo snel mogelijk met haar bij een dierenaarts zien te komen, die alles voor nu en in de toekomst weghaalt? Beslissingen .... ik ben een beetje beslissingsmoe, geloof ik.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten