woensdag 14 juni 2017

Gevoeligheden

 Werken, zon, zweten en wind gaan niet samen. Een beetje op de tocht staan afzien. Ff gedacht dat het wel weer de leeftijd zou zijn, maar dat gegeven kun je niet alles in de schoenen schuiven. Het was gewoon de verkeerd combi. Òf niet werken (zweten), òf geen wind. Geen zin om de komende dagen iets grieperigs bovenop mijn allergie-perikelen te krijgen. Met die laatste heb ik genoeg uit te staan en net weer een beetje onder controle.

 Maar, de grafplek heeft lucht gekregen en daar was het vandaag om te doen. Had liever nog wat uurtjes doorgewerkt, maar dat leek me niet verstandig. Morgen weer. Zoals altijd heeft ook vandaag weer een morgen. Zelfs morgen heeft een morgen. En overmorgen ook weer. Maar dan hoop ik de klus geklaard te hebben. Zou zelf nu nog iets kunnen doen. Ben ondertussen opgedroogd en minder windgevoelig. Heb ik daar nog zin in? Geloof van niet.

 Waarom ook? Het is geen haastklus. Morgen of overmorgen maakt niet uit. Sammy loopt niet weg (...) en ik ben niemand van langgerekte afscheids. Dat vereist rust en timing. Sammy heeft daar niet zoveel inspraak in, dat geef ik toe, maar ik probeer zoveel mogelijk rekening te houden met wat ik hem zie doen en/of laten. Als het echt zover is, is het weekend een mooi moment.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten