vrijdag 16 juni 2017

Afstand

 Vandaag er zelf ff tussenuit geknepen. Afstand van Sammy's gepiep en de hele heisa van de situatie genomen. Vrijdag, dus Sibiu. Er moesten een paar dingen, dus uitvluchten genoeg. Dierenarts voor het voer van Prada, de aangepaste glasplaten ophalen, die van de week net niet pasten en wat kleine inkopen voor mijn ontbijt.

 Behalve de noodzakelijkheden natuurlijk genoeg andere bezigheden om me aan over te geven. De stad staat inmiddels zomers vol met terrassen en ik had me op wat kijkuurtjes verheugd. Laat het nou, zelfs na ruim een half uur rondjes rijden, absoluut onmogelijk zijn om mijn auto ergens op een daarvoor bestemde plaats te parkeren. Andere plekken laat ik voorlopig maar buiten beschouwing na de prent voor fout-parkeren, die me laatste ten deel viel, maar nog steeds niet tot financiële consequenties heeft geleid.

 Pieta Mica vol, de parkeerplaats voor Continental Forum vol, alle straten met parkeervakken vol en geen zin om een half uur te lopen van auto naar binnenstad. Het zijn de weken van het Theaterfestival, maar heeft dat ook midden op de dag zo zijn consequenties in de autotoestroom? Sibiu heeft gewoon een serieus autoprobleem. Parkeergarages hebben ze nog nooit van gehoord en Franser dan de Fransen parkeren ze het liefst naast de marktkraam, waar ze een kilo tomaten willen kopen. Andere keer beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten