donderdag 29 juni 2017

Afgebrand

 Vroeg in bed geploft. Zo'n valse start in de ochtend hangt als een betonblok aan de dag. Tegen de tijd dat het kalmeringsmiddel is uitgewerkt begin je het gewicht te voelen. Als eerste denk ik dan "Ooo, vast een glas teveel gehad." maar dat was ook gisteren weer niet het geval. Ook niet het tegendeel trouwens. Dan kun je wel gaan opzitten en de oogleden met stokjes stutten, maar je kunt ook gewoon vroeg het nest in duiken. Half negen lag ik erin.

 Netjes een paar keer om de twee uur wakker en de tweede helft van de nacht in één ruk. Dat waren toch tien uur dromenland. Het programma helaas weer grotendeels vergeten. Een deel ging over slachten en niet weten waar ik met al het vlees moest blijven. Een halve koe, half varken en dito schaap was meer dan ik in de diepvriezers kwijt kon, maar niemand toonde enig interesse en ik maar vragen en proppen.

 Wakker door een hard geluid wat ws geen geluid is geweest en alleen in mijn hoofd heeft bestaan. Na zevenen, later dan bedacht. Als er nou niks raars gebeurd de komende dagen (afkloppen!) raak ik misschien nog uitgeslapen ook.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten