zaterdag 10 juni 2017

Snotvervelend

 Pfff. De niesbuien volgen elkaar eindelijk in afnemend tempo op. Volgens mij overleef je 24 uur continu niezen niet. Ik ben inmiddels gesloopt. Heb de afwas nog gered, maar voor mij is het afgelopen voor vandaag. D'r loopt nog een draadje met een intershop, die 11 dagen geleden beloofde iets in 24-48 uur te leveren, maar dat tot op heden nog niet gedaan heeft. Denk dat ik me daar nog wel in kan vastbijten. Een 'Roemeens' verhaal waarin de shop en Mariana op een wonderlijke wijze hebben lopen klooien en het een buitenstaander behoeft om de zaken een beetje recht te trekken. Nee, dat zijn geen veren, die ik me in mijn kont steken, dat zijn netjes geformuleerde ergernissen.

 Als je de mogelijkheid biedt om aan de koerier te betalen, erg algemeen hier, de betaling per creditcard zelfs eigenlijk onaantrekkelijk maakt, dan moet je niet ergens na bevestiging van de bestelling en het starten van de levering ineens bewijs van indentiteitsgegevens gaan opvragen onder het mom van het maken van de rekening. Bullshit. Maar die gegevens voor je gevoel verzonden hebben en niet controleren of de mail werkelijk is vertrokken, maakt het proces er niet makkelijker op. Smartfoons vereisen 'smarte' mensen, anders misschien beter terug naar rook- of trommelsignalering??

 Maar goed een zooitje dus, die door de helpdesk van de shop in eerste instantie heel standaard wordt benaderd. Dat gaat dus niet lukken. Als je bij bedragen van een zekere hoogte de betaling via een koerier niet vertrouwt (Wat kan er misgaan?), moet je dat in je verkoopregels opnemen, niet achteraf mee komen aankakken. Grrrrrrr.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten