vrijdag 16 juni 2017

Vies!

 Al eens van gehoord? Ik ben het de afgelopen weken meermaals tegengekomen. Eerst dacht ik aan een geintje, maar mensen schijnen er serieus mee bezig te zijn: Pissebedden tegen hooikoorts. Niet om vasthouden of te vermalen tot een pasta, die je op je huid moet smeren. Nee, je moet ze eten! Om die stap te maken, moet je wel erg wanhopig zijn.

 Blijkt niet te werken ook. Tenminste de werking wordt door mensen met kennis van zaken minimaal tot afwezig ingeschat. Je zult een handje van die kleine pré-historische monsters naar binnen hebben gewerkt en dan lezen, dat het ws voor niks is geweest. Mij zou spontaan alles terug komen.

 Hoe kom je ertoe om een stel pissebedden te consumeren? Ik eet nog liever een sprinkhanen, al moet ik daar in concreto ook niet aan denken. Ook meelwormen kunnen me getolen worden. Hoe kom je op het idee om pissebedden tussen je kaken te vermalen, zonder dat daar enige reële onderbouwing voor bestaat. En zo ja, dan doe ze me aub in poedervorm in inslikbare capsules en ook dat alleen als het innemen van die capsules mijn laatste redding zou zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten