vrijdag 9 juni 2017

Klooien

 Hopelijk hebben we de regenbuien gehad voor dit jaar, die in hun nasleep uren schoonmaakwerk opleveren. De vormgeving van mijn dag voor vandaag: Vegen, scheppen, spuiten en alles in de originele positie terugleggen. Moet zeggen dat het biertje na afloop een verdiend goede smaak had. Maar aub niet nog een keer. Niet van dit soort intrusies in een systeem, dat al moeite genoeg heeft met zichzelf.

 Morgen weer verder met het herstellen van de schade na de zondvloed. De tuin heb ik vooralsnog maar gelaten voor wat hij is. Morgen dus. Weer losmaken en het inmiddels nog verder opgeschoten onkruid op de een of ander wijze te lijf gaan. Moet ondertussen vanalles met de badkamer. Mijn fotocollectie dekt niet alle leidingenwerk af. Zou geen probleem zijn, als op een paar plekken niet de serieuze mogelijk zou bestaan, dat de boor in electra of erger nog in waterleidingen zou kunnen boren. Natuurlijk laat onze beste installateur weer niks van zich horen. Kwalijk dat het bijna altijd raak is met die types, die zeggen altijd overal voor klaar te staan en dan per saldo onbereikbaar zijn.

 Morgen maar opzoek naar een oplossing in eigen hand. Voor vandaag heb ik genoeg gehad. Sammy beweegt ondertussen iets meer, maar staat nog steeds niet. Nog geen definitieve richting dus. We rommelen verder aan. Rommel-de-rommel-de-rommel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten