donderdag 22 juni 2017

Poedelen

 Dingen beloven in een gekke bui, al is het half qua beloven, is geen goed idee. In elk geval niet bij Mariana en zeker niet, als het iets betreft waar haar hartje naar uitgaat. Zo hangen er al jaren twee toezeggingen in de lucht. Een grote flatscreen in de slaapkamer, hoe stom heb ik kunnen zijn, en een zwembad. Die flatscreen, die blijft voorlopig hangen, maar achter het zwembad zijn we vandaag aangegaan.

 Niks permanents, in de grond gegraven met tegels en zo maar ook geen opblaasgeval van een halve meter diepte. Iets er tussenin en natuurlijk niet direct op voorraad. Ok, bestellen. Hoelang duurt dat? Hoe zwaar is het spul? En wat zijn de afmetingen van de dozen waarin het geleverd wordt? Tweemaal overvraagt. Alleen het gewicht konden ze bij benadering benoemen: 150 kg.

 En levering? In een week of drie. En indien niet wat dan ? Oooo, dan later? En als ik dan weiger? Dan verliest u uw aanbetaling. Nu gaan ze de mist in, maar ik had geen zin om dat verder op de spits te drijven. Ik kan binnen 24-uur een auto in Australië geleverd krijgen maar of iets van Duitsland naar Roemenië getransporteerd kan worden in drie weken, is niet zeker. Dit is de bekende Schunck cq V&D arrogantie van winkelketens.

 Er rijden gegarandeerd wekelijks trucks van het bedrijf van Duitsland naar Roemenië. En neem aub niet het woord 'logistiek' als excuus in je mond. Dat het zolang duurt en onzeker is, getuigt hooguit van een gebrek daaraan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten