zondag 11 juni 2017

Drukwerk

 De hele dag mezelf en anderen achter de vodden aan gezeten. Met resultaat. Morgen kan de vrijwel laatste finishing touch in de badkamer zijn beslag krijgen. Glazen plankjes cq wegzet- en -legplek. Van 96% naar 98,6 of daar in de buurt. De pleerol wil ik inmiddels wel eens zien hangen ipv rondslingeren en iets van een spiegel lijkt me ook wel aardig, al zit ik niet zo om mezelf te springen, mn in de ochtend niet.

 Morgen de laatste kans voor Sammy. Iets tegen botontsteking bij mensen. Hij heeft zich ondertussen weer weten te verleggen. Niet gezien hoe hij het gedaan heeft. Hij heeft nog steeds een overduidelijk pijnlijk achterlijf en zelf met hulp en dwang heeft hij niet de kracht om zelfstandig op z'n achterpoten te staan. Of niet de zin omdat het te pijnlijk is.

 Zo vult zich de dag van morgen stap voor stap. Apotheek, glaszetters, ik vergeet iets en natuurlijk de tuin of wat er van over is. Tot op heden heb ik het risico van een teleurstelling ontlopen. Het zal allemaal wel meevallen. Het blijft vallen en opstaan. Daar wil maar niks aan veranderen, hoe vervelend ik het gedoe ik vind. Zou prettig zijn als de omstandigheden iets meer boodschap zouden hebben aan mijn wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten