zondag 18 juni 2017

Uitstellen

 Negen dagen! Zo wordt je dus de onzin in gedrukt. Niks geen percentage, nee afwachten. Drie dagen injecties, drie dagen pauze en weer drie dagen injecties en dan springt ie natuurlijk op alsof nooit iets aan de hand is geweest. Hoe beperkt van geest moet je zijn om dat te geloven? Nee, natuurlijk, het kan ook niet zo zijn ..... Oooo ja?

 Het zou mij mijn reet roesten, als het om een constructie of iets motorisch zou gaan. En dat niet eens, want dan zou ik zelf snel genoeg zien of het werkt of niet. Maar dit gaat om een levend wezen met gevoel en nu nauwelijks leven meer qua bewegen, etc. Vrees dat dit het zoveelste voorbeeld wordt van het rare feit, dat je weinig of niks aan specialisten hebt. Je zult je ten alle tijden steeds weer zelf het overzicht moeten verschaffen en tenslotte de getraceerde knopen doorhakken. Maakt niet uit of het de reparatie van een auto, het bouwen van een huis of de doolhof van de medische wetenschap betreft.

 Specialisten verbergen zich achter onderdelen en ontlopen de noodzaak om het grotere geheel de gewenste aandacht te schenken. Het gaat om het geheel en niet om de delen. Ergerlijk. Maar goed drie dierenartsen voor één behandeling is al verre van ideaal. Als ik terugkom als hond, dan liever niet in een Roemeens dorp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten