vrijdag 30 juni 2017

Resultaatrijk

 Twaalf uur later .... en ik mag niet ontevreden zijn. Sterker nog, ik ben het niet! Het werk in de tuin schiet natuurlijk niet op, maar ik heb mijn deel voor vandaag gedaan. De tomatenplanten zijn van het onkruid bevrijd en er is een flink stuk gemaaid. Zonder op een klok  te hebben gekeken, stapte ik een paar minuten over twaalf doornat het huis binnen. Koel en donker was het daar dank net vanochtend gesloten luiken.

 De zomer is begonnen en als ik de berichten op de radio mag geloven hakt het er in het zuiden van het land stevig in met temperaturen van 44+. Zo erg is het hier nu niet, maar boven de dertig zullen we wel zitten. Ik had het ook helemaal gehad toen ik binnen kwam. Na 1,5 ltr water werd ik weer een beetje mens. Misschien slim om morgen tussendoor water te tanken.

 Douchen, nazweten en in de loeihete auto naar Sibiu. Ook daar maar iets voor regelen. Is ontzettend onhandig, maar als het werkt, dus de temperatuurstijging in de auto een beetje binnen de perken weet te houden, zou dat mooi meegenomen zijn. Garage en/of carpoort blijft een beter idee, maar daar is gewoon niet de plaats voor, zolang de buren niet willen verkopen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten