maandag 26 juni 2017

Heroriënteren

 Enigszins gedesoriënteerd. Het wegvallen van de beslissingshectiek van de laatste paar weken heeft me toch in een soort gat laten vallen. Alles is daarbij ineens lichter, alsof de zwaartekracht een paar puntjes is teruggeschroeft. Vallen, opveren en de weg kwijt. Voor het moment geen toestand, die voor meer problemen zorgt. Net als een hoop ander spul mag het rustig bezinken.

 Net het graf van Sammy (weer) leeggeschept. Had het vanmiddag netjes bijgewerkt en iets gemaakt voor het wegvloeien van het grondwater, als het na een regenbui te hoog staat. Nog geen half uur later, ik wilde net aan de slag in de tuin, betrok de lucht en heeft het tot zonet geregend, af en toe begeleidt door donder en bliksem. Zien of de nacht droog blijft. Kan Sammy morgenochtend met goed fatsoen zijn laatste rustplaats innemen.

 Nu nog wachten op de vitamines spuitende dierenarts. Het is bijna een soort nachtzuster. Ik wil in bad en naar bed. Ben benieuwd wat de nacht me gaat voorschotelen. Ietsje minder afgebrand dan de afgelopen dagen. Ook dat werd tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten