vrijdag 16 juni 2017

Gebrek

 Gisteren een zwakke beurt van de lokale dierenarts. D'r was een afspraak voor behandeling van Sammy om een uur of een. Geen dierenarts gezien. Later ook niet. En niks gehoord ook. Bij telefonische navraag in de avond een wat geïrriteerde reactie "Dat hij andere dingen had te doen.". Tja, daar ga ik wel vanuit, want niet hier zoals afgesproken voor de injecties betekent elders en ws ook met andere bezigheden. Lulverhaal kortom.

 Ik hou niet van voor nop wachten. Ik hou ook absoluut niet van mensen, die zich niet aan afspraken houden en nog minder van mensen, die te beroerd zijn om dat ff te melden, zeker bij de huidige overdaad aan communicatiemiddelen. Maar het meest kwalijke is, dat een hond met problemen blijkbaar iets is, wat je gewoon een keertje kunt overslaan. En blijkbaar is dat aan hem om te bepalen en dat nog zonder overleg ook. Dan verspeel je een hoop krediet. Zal 'm dat vast een keertje moeten uitleggen, want ik vrees, dat hij niet het idee heeft, dat hij iets raars gedaan heeft of doet.

 Sammy zit dus inmiddels (vrijdagnamiddag) ruim 24 uur zonder pijnstillers. Het hees piepend geblaf is niet van de lucht. Vanavond kon hij ook niet en dan houdt wat mij betreft het verhaal een beetje op. Als je twee banen wilt combineren heeft dat consequenties, zeker als anderen van jouw bijdrage afhankelijk zijn. Dan loop je maar wat harder als het nodig is en anders beperk je je tot wat je fluitend aankunt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten