vrijdag 23 juni 2017

Begrenzen

 De kijkcijfers kelderen. Een omroep zou er nerveus van worden. Gelukkig ben ik geen omroep. Zou ik rekening moeten houden met wat men aangeboden zou willen krijgen. Ik krijg ineens een visioen van een complete gids met een wekelijkse programmafrequentie. Ik doe alleen maar soap. Mijn soap. Meer zit er niet in. Geen Netfix. Geen House of Cards. En meer van dat volkomen onbekende spul. Ik ken de namen vanwege de media en daar houdt het mee op.

 Ik heb genoeg aan mezelf. Dat klinkt verkeerd. Ik heb de handen vol aan mezelf. Komt op hetzelfde neer, maar klinkt beter. Het in goede banen leiden van de steeds maar voortdurende chaos. Ik slaap er inmiddels goed van. Is toch iets. Werd wel vanochtend zenuwachtig wakker. Kun je zo hebben. Misschien vanwege Sammy? Zo'n knoop die maar blijft etteren omdat ie niet doorgehakt wordt? Zou best kunnen.

 En daar is het niet bij gebleven. Inmiddels een paar uur later vervelend licht in mijn hoofd. Ws adem ik al wat uren op de verkeerde manier. Geen wijzertje dat uitslaat, geen geluidssignaal of waarschuwingslampje. Op het moment, dat je het in de gaten hebt, is de kar al redelijk op snelheid. Nog steed  Sammy? Zou kunnen. Zo'n beslissing neem je niet ieder dag. Knopen knopen laten werkt niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten