woensdag 21 juni 2017

Stuurloos

 Meestal is het vooral onhandig. Soms is het bijna komisch. Struktuur? Wat is dat? Mariana loopt na de lunch naar buiten met de mededeling, dat ze een beetje het dorp inloopt. Een spijsverteringsloopje met kletspauzes. Vooraf moet wat in de auto teruggelegd worden. Als ik minuten later Mariana door het keukenraam het dorp in zie lopen, heeft ze iets in haar armen wat op beddengoed lijkt. Vreemd.

 Kort daarop valt het dubbeltje. Dat zijn de handdoeken, die in haar auto over de voorste twee zittingen hun plekje hebben gevonden in de afgelopen 4 jaar. Zo af en toe moeten die gewassen. En omdat net voor de stap naar buiten een afspraak met de garage is gemaakt ivm sjoemelsoftware-aanpassingen, zal Mariana bedacht hebben, dat het goed is om ze te wassen.

 Zo wordt het spijsverteringsloopje een move naar de wasmachine en draait straks een wasmachine voor twee (!) handdoeken. Dan zullen er ongetwijfeld in het voormalige ouderlijke huis ook andere zaken te doen zijn en zo kom je van het een vooral niet bij het andere maar ergens wat je niet vooraf bedacht hebt. En zo leidt het onbedoelde naar het niet-verwachte en blijft liggen wat gedaan had kunnen worden. Je ziet, ik kan er niks aan doen, ik word met pek besmeurd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten