zondag 8 november 2020

Wild

 Het borrelt weer met vanalles wat ik doen wil of mij leuk lijkt om aan te pakken. Zo willen we het hebben. Graag houden zo. Je zou het standje moeten kunnen fixeren, soort van cruise control. Dacht ff aan een Tesla, maar die anticipeert me teveel op vanalles om hem heen. Nee, gewoon stug door, geen gelul anders schiet ik er niet zoveel mee op. Dat afremmen met alle ellende vandien gebeurd ook zonder gedigitaliseerde toeters en bellen al vaker dan me lief is.

 Gewoon lekker bezig van de morgen tot de avond met taarten, stoofpotten, koekjes en kaas. Ja, het is wel nog ff alleen op de keukenactiviteiten van toepassing. Wat dan met de resultaten gebeurt, is een ander verhaal. Ik ben niet van plan om mijn afgetrilde en uitgezwete kilo's d'r direct weer aan te kweken. Toch maar iets van een winkeltje beginnen in Agnita? Kan Mariana de verkoop doen en mn de hele dag met Jan, of meer ws Truus en alle vrouw kletsen. Zou ik het een week volhouden?

 Moet een winkel met een spannend assortiment zijn. Je weet nooit wat er te krijgen zal zijn. De ene keer taart. De andere keer kant & klaar maaltijden. Dan weer koekjes. En natuurlijk ook de moestuinopbrengst in geweckte toestand. Je zou het voor de gein eens moeten proberen. En dan volkomen onverwacht met een uit de hand gelopen hobby zitten .... Eenmaal in de week op de markt lijkt me een stuk verstandiger begin.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten