zaterdag 14 november 2020

Vernietiging

 De bezem door de kookboeken en -tijdschriften gehaald. Morgen de geslachtofferde boeken uit de container vissen. Ff vergeten om er globaal doorheen te bladeren ivm eventuele papieren of ander dun spul, dat er in weggestopt zou kunnen zitten. Oude recepten van thuis bijv. die je wilde bewaren.  Die misser buiten beschouwing gelaten ging het redelijk vlotjes. Plek heb ik er niet aan over gehouden. Niet in de boekenrekjes. Wat vrij kwam is direct weer in beslag genomen.

 Bij de tijdschriften is het nog net een slagje 'erger'. Of je nou een stapel van 35 of 5 exemplaren hebt, het neemt dezelfde plek in beslag. Hoogte is ff niet van belang. Desondanks een stuk of 5 tijdschriften niet in de container gekieperd en die zullen in de keuken een plek moeten vinden zonder beslag te leggen op de vrij gekomen ruimte.

 En wat die ruimte betreft is er vandaag alleen maar bij gekomen en het rondje aanrecht is nog niet helemaal geslecht. Misschien lukt het me om van het laatste kwart of vijfde alsnog enige vierkante decimeter te bevrijden van oneigenlijk gebruik. Enige liederlijke avonden en zwaar katerige ochtenden zouden wonderen kunnen verrichten. Wat er op dat deel staat betreft vnl. flessen met zelfgestookte drank. Het meeste niet van eigen hand maar ongevraagd in mijn maag gesplitst. Dat heet cadeau gekregen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten