vrijdag 13 november 2020

Aanpakken

 Mag dan vrijdag de 13e zijn, maar mijn nek nog niet gebroken en keukentrapjes zijn toch de favoriet onder de ongelukveroorzakers. Tijd en gelegenheid genoeg gehad. Geslagen 6 uur bezig in de keuken met een half uurtje lunchpauze en ik ga er nog geen punt achterzetten. Veel verder dan één hoek van het aanrecht ben ik nog niet gekomen. Oa dankzij een hoop gepiel om iets horizontaler te krijgen dan het ooit door derden is geregeld.
 
 Uiteindelijk het kiepeffect van de glazen plank iets kunnen verminderen. Om het echt goed te doen moet het ding deels opnw gemonteerd worden. Als mijn oog me niet bedriegt zit de middensteun iets hoger dan de beide zijsteunen en wordt de glasplaat lichtelijk gebogen en past daardoor niet meer fatsoenlijk in de subtiele steuntjes. Dat ging me te ver. In elk geval voor vanmiddag maar ws ook voor de komende jaren.

 Belangrijker is, dat er al zichtbaar meer ruimte vrijkomt. Ik zal niet te vroeg roepen. Met nog 3/4 van het aanrecht te gaan kan er nog veel verkeerds gebeuren. Als ik vandaag de helft weet te halen is het ws duidelijker of de ruimte slechts een tijdelijk of voorlopig blijvend effect is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten