woensdag 18 november 2020

Theorie

 Een maand geleden is bij het recycle-rondje van de vuilophaaldienst onze container verdwenen. Nu zien al die containers eender geel maar de onze was ivm die van de omringende buren een stuk schoner van buiten en van binnen. Het kan makkelijk, dat de vuilnismannen de onze verwisseld hebben bij het terug zetten. De overbuurvrouw heeft 'm niet gekregen, want die had niks buiten staan. Het moeten dus onze beste directe buurtjes zijn die de schone bak hebben gekregen.

 Raar is, dat ze als regelmatige buitenzetter van de container voor plastic etc, de afgelopen twee beurten geen container aan de straat hebben gezet. Dat geeft te denken. Ik waag die verwisseling door de vuilnismannen inmiddels in twijfel te trekken. Verwisseld is dat ding, dat is zeker, maar ws dus gewoon bewust door de buren. Wij zijn niet zo, dat we direct naar buiten rennen als de vuilniswagen gepasseerd is. Misschien moeten we daar toch maar een gewoonte van maken. En een paar stickers op het ding plakken als we deze bak aan een schoonmaakbeurt hebben onderworpen.

 Maar waarom vrg je je dan ws af. Nou, dat is niet zo moeilijk. Het is de periode waarin overal tonnen staan, gevuld met gistend fruit om een paar weken later verstookt te worden tot sterke drank. Ik verwed mijn kop er om, dat de buren onze schone(re) container op hun binnenplaats hebben staan vol met appels. Dit gaat mij geen tweede keer overkomen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten