maandag 30 november 2020

Eindsprint?

 December in de startblokken wachtend op het stokje van november. Goed vier weken en dan moet ik bedacht hebben wat ik met het blog verder van plan ben. Hobbel ik door de oneindigheid in, begin ik iets nieuws of kap ik er mee? Het kan alle kanten op. Heb wel zo mijn voorkeur(en) maar niks doorslaggevends. De eerste optie is de makkelijkste. Hoef ik niks voor te doen en het past bij de manier waarop ik momenteel met mijn dagen probeer om te gaan: Gaan en zien. De tijd dat nwe dingen altijd leuk zijn lijkt voorbij. Dan moet je vertrouwde routines achterlaten en nwe voor elkaar zien te krijgen. Nog afgezien van het feit dat je het 'nwe' eerst bedacht moet krijgen.
 
 Een punt achter het bloggen zetten? Het zou de ochtend terug brengen in het activiteitenplan. Maar voor hoelang. Ook hierbij geldt iets van gewoon doen en zien wat er uit komt. Dat de vrijvallende uren automatische overgedragen worden naar het huishoudelijke en/of klusdeel is niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan.

 Het eerste alternatief lijkt het meest reële maar de race is nog niet gelopen. De 10K is een mijlpaal waarna niks meer komt. Het dubbele is niks bijzonders en het 10-voudige onhaalbaar. Dat gegeven telt zwaarder mee dan je op het eerste oog zou denken. 10K heeft zodoende iets van een afronding, een inherente punt. We gaan het zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten