zondag 22 november 2020

Gepiept

 Voor het eerst sinds ?? Ja, sinds wanneer? Sinds tamelijk lang geleden. Minstens een jaar misschien wel twee steeds weer die irritante pieptonen om klokslag middernacht. Een twintigtal. Dan denkt je in bed "Morgen zien of ik dat kan stoppen". Om de volgende avond te moeten constateren dat daar niks van terecht is gekomen. Weer niet. Voor de zoveelste keer weer niet.

 Bij het opruimen van de la met gebruiksaanwijzingen en garantiebewijzen ook de handleiding voor de vaste telefoon door mijn handen laten gaan en direct weer opgepakt. Laat ik ff kijken of ... Behalve het voorgeprogrammeerde geheugen ontdaan van alle Franse contacten en de gestorven of anderszins uit het gezichtveld verdwenen familieleden, ook gezocht naar de mogelijke oorzaak van de pieptonen. Het ding kent een 'Alarm'- functie en zowaar die stond ingeschakeld op precies 00:00. Ws meer een kwestie van niet ingesteld want niet bewust van het aanvinken van het alarm.

 Vinkje bij het alarm weggehaald en gisteravond om 00:00 met tevredenheid kunnen constateren dat het probleempje verholpen was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten