woensdag 18 november 2020

Voorbereidingen

 Ik wacht. En dat voor de tweede keer vandaag. De eerste keer heb ik het na driekwartier opgegeven en ben wat anders gaan doen. Moest ook gebeuren. Blijkbaar is mijn vrg minder helder dan de brief, waarop die gebaseerd is, deed voorkomen. Gegevens ontbreken. Vrg is welke. Als ze nou een kopie van de originele vrgnlijst hadden meegestuurd met een kruisje bij het deel dat ingevuld had moeten zijn maar niet is, had ik niet hoeven bellen. Bovendien heb ik het idee, dat ik al wat gevraagd werd, aangeleverd heb. Itt Mariana's bank in Nederland maakt die van mij na het verstrekken van dezelfde gegevens nl geen problemen.

 De kleine verrassingen als je post gaat opruimen, die je voor een deel nooit hebt opengemaakt. De kerst komt er aan en behalve een hoop heisa met ramen lappen, moet ook de eettafel, goed voor 12 personen, leeg. Niet dat we 10 mensen hebben uitgenodigd voor het kerstdiner. Nee, al de kerstdeco, waar dit jaar weer een arreslee incl. rendieren aan toegevoegd is, heeft ruimte nodig. Het is bij gratie van de kerstman dat er twee plekjes over blijven om onze maaltijden te nuttigen.

 Als ik nu dit jaar ook de beelden voor de kribbe van zolder haal, beelden van 30-40 cm hoog, kunnen we niet alleen aan de tafel nauwelijks meer terecht, maar ook in de keuken onze kont niet keren. Kerster dan dat, vanzelfsprekend aangevuld met een boom van formaat mens, kan het nauwelijks meer worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten