donderdag 26 november 2020

Omstandig

 Rustige dag, rustige avond, maar de dagen blijven iets onbestemds houden. En dan anders onbestemd dan als het mezelf betreft qua onbestemdheid. Echte overgangsdagen? Niet goed, niet slecht. Ongericht en toch met struktuur. Je hebt zoiets als 'op het juiste moment op de juiste plek zijn'. Dat zou hier moeten zijn 'de juiste handeling/klus/bezigheid op het juiste moment op de juiste plek uitvoeren'. Dan klopt de plek en handeling wel maar het moment niet.

 Twee van de drie goed. Dat verklaart dat het niet verkeerd aanvoelt. De derde, het moment zorgt voor de vrgtkns. Vandaag een uurtje buiten bezig geweest. Dat bracht voor een moment iets meer balans. Morgen weer en dan hopen dat de dagtemperatuur boven de nul wil blijven. Daar is ie vandaag maar korte tijd geweest. En kou, daar moet ik aan wennen. Dat lukt niet in een uurtje.

 En het was natte kou. Dat is nog een slagje erger. De mist is vandaag maar een paar uur weg geweest tegen de namiddaghondenrond was de mist alweer terug en dichter dan in de ochtend. Terug in de schuur na het lopen met de dames kon ik maar met moeite en een beetje fantasie het einde van de tuin herkennen. En dat is iets van 30 mtr. Veel meer zal het niet zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten